marți, 12 septembrie 2017

Ne facem temele pentru raportarea intermediară a stadiului programelor de educaţie financiară :)


Dragi colegi bibliotecari din judeţul Vâlcea,

Aşa cum vă anunţam în 11 iulie a.c. ca probabilitate, la finalul lunii septembrie vom efectua raportarea intermediara a stadiului de implementare a programelor eduaţionale BaniIQ si Baniipenet, către partenerii noştri de la Visa Europe şi Junior Achievement

Reţinem, încă nu raportăm (o vom face când ni se va cere), ci doar ne pregătim pentru aceasta :)


Vom avea nevoie, la raportarea intermediară, doar de numărul total de biblioteci implicate în proiect/per judeţ şi de numărul total de utilizatori instruiţi/ per judeţ, pentru fiecare dintre programe, şi de poze relevante şi cu o calitate cât mai bună, pentru a fi folosite în materiale de presa şi de promovare. Sunt extrem de binevenite şi poveştile mai interesante sub formă de articol scurt, testimonial, pentru cei care doresc şi sunt dispusi să contribuie cu aşa ceva. Se deschid, astfel, oportunităţi foarte bune de promovare a bibliotecilor în presa naţională.

Nu trebuie să-mi transmiteţi aşadar, la această raportare, tabelele scanate, ci doar numărul de cursanţi pentru fiecare bibliotecă şi fotografii/+testimoniale din timpul sesiunilor de instruire.

Cele doua linkuri pentru proiectele BaniiIQ si Baniipenet sunt aceleaşi - http://biblionet.banii q.ro/ şi http://baniipenet.ro/start

Platformele sunt perfect funcţionale (am verificat personal), dacă întâmpinaţi dificultăţi, se va întâmpla din cauza conexiunii pe care o aveţi în biblioteci sau a configurării necorespunzătoare a computerelor (lipsei actualizărilor, configurărilor paravanelor de protecţie Windows, supraîncării "C"-ului sau Desktop-ului sistemelor etc.).

Vă rog, aşadar, să să faceţi încă un efort pentru a înscrie cât mai mulţi utilizatori în online, exclusiv pe cele doua platforme dedicate bibliotecilor, să ţineţi listele de evidenţă aşa cum am agreat, pentru absolut toţi utilizatorii instruiţi sau cărora le facilităm accesul la platformele de training în bibliotecă. Tabelul de raportare în este cel cunoscut:



La raportarea finală de la începutul anului 2018 vom avea nevoie şi de listele cursanţilor instruiţi, precum şi de fotografiile/ testimonialele care se vor mai aduna până atunci.

Mulţumesc,
Valentin Smedescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu