vineri, 15 septembrie 2017

Horezu - Copiii au nevoie de noi si atunci cand nu sunt in pericol


        Astazi, 15 septembrie la Biblioteca Publica ‘’Ada Orleanu” Horezu a avut loc o sesiune de comunicare din cadrul programului de Educatie Parentala - Copiii au nevoie de noi si atunci cand nu sunt in pericol, program desfasurat in parteneriat cu ActiveWatch si Salvati copiii. Acest program vine in sprijinul parintilor care au pierdut startul in domeniul  IT si intampina dificultati in a-si implini misiunea parentala fata de copiii lor pe care nu-i mai pot stapani atunci cand acestia ‘’hoinaresc’’ in spatiul digital.
      La acest eveniment au participat parinti si copii, care au urmarit  prezentarea materialului in Power Point, intervenind cu discutii libere cu privire la  mentinerea  relatiilor apropiate intre parinti si copii, recomandari pentru siguranta online a copiilor si modalitatile de folosire a programelor de control parental.
      In concluzie este important sa intelegem ca atat familia, scoala, cat si  biblioteca  au indatorirea de a stabili un parteneriat autentic pentru cresterea unor copii echilibrati din punct de vedere fizic si psihologic.

                   Bibliotecar
                            Aniela Badea
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu