miercuri, 30 august 2017

Vladesti-Programul Banii pe net

  La Biblioteca Vladesti are loc implementarea programului Banii pe Net - http://baniipenet.ro/start/ - prin care inclusiv varstnicii se pot familiariza cu achizitiile si platile online si, in general, cu toate avantajele comertului electronic.
 Banii pe Net este un program online de educaţie şi popularizare a comerţului electronic în rândul tuturor românilor. Fie că vorbim de adulţi, copii sau bătrâni, scopul acestui ghid complet e-commerce este de a face tranzacţiile digitale tot mai cunoscute şi mai de încredere în rândul tuturor.
   În cel mult 20 de minute, fiecare participant la acest training va fi informat şi instruit în legătură cu toate facilităţile pe care le oferă comerţul electronic. Programul, conceput ca o călătorie printr-o lume a banilor pe net oferă şi şansa de a caştiga premii după terminarea lui.
   După crearea unui cont şi rezolvarea unui test pre-training, utilizatorii vor explora toate locurile acestei lumi, urmând ca la sfârşitul călătoriei, aceştia să aibă deja cunoştinţe mai bune despre comerţul electronic.




    Bibliotecara,Ciobotea Elena Maria
PARTENERI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu