luni, 13 iunie 2016

Etapa 2016/2017 a programelor de educaţie financiară şi e-commerce BaniIQ şi Banii pe net

Dragi colegi,
Pentru că tot ne apropiem de incheierea etapelor locale ale Concursului "Vâlcea - colţ de rai" 2016, vă rog să punem in continuarea preocupărilor noastre reluarea programelor de educaţie financiară şi e-commerce BaniIQ şi Banii pe net, Ediţia 2016-2017.
Cele două link-uri la care va invităm să incurajaţi utilizatorii serviciilor bibliotecii dvs. să urmeze trainingurile şi să-şi susţină testele finale sunt:
1.Pentru BaniIQ: http://biblionet.baniiq.ro/

2. Pentru Baniipenet: http://baniipenet.ro/biblionet/

Platformele sunt cel puţin la fel de prietenoase cum le stiţi, iar pentru a putea participa şi la tombola cu premii, dar şi a contoriza cat mai bine in online premiile către bibliotecari, vă rog ca utilizatorii pe care îi instruiţi să fie trecuţi în câte un tabel în care să semneze, de tipul:

Nr.crt.
Prenume
Nume
E-mail (daca are)
Nr de telefon (daca are)
Semnatura

























Evidenţa pe hârtie a tuturor participanţilor - practic nişte liste de participanti foarte simple - ne va fi de folos pentru a putea justifica la randul nostru catre Visa Europe solicitarea de premii. Tabelele cu listele de participanti trebuie să conţină la sfârşit menţiunile:
Nume bibliotecar_________________
Localitatea_______________________

Vom avea nevoie de scanări după aceste documente, pentru raportarea intermediara din septembrie si pentru cea finala, din ianuarie/februarie anul viitor.

O rugăminte mare din partea partenerilor de la Visa Europe este şi aceea de a aduna cât de multe fotografii relevante şi cu o calitate cât mai bună, pentru a le putea folosi in materialele lor de presa şi de promovare. Prin urmare, vă rog să ne sprijiniţi în acest sens cu cât mai multe imagini sugestive, care spun poveşti de succes mai bine decât 1000 de cuvinte :)
Acest aspect este foarte important pentru asigurarea finanţării parteneriatului cu bibliotecile noastre în anii care urmează. Sunt extrem de binevenite si poveştile cât mai interesante, sub formă de articol scurt, testimonial, pentru cei care doresc şi sunt dispusi să ajute şi cu aşa ceva. 
vă mulţumesc,
Valentin Smedescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu