vineri, 22 aprilie 2016

Scoala Altfel

          Activitatile propuse de Biblioteca Publica ‘’Ada Orleanu’’ Horezu in cadrul programului Scoala Altfel au constat in activitati recreative si distractive. Astfel , in cadrul parteneriatului ‘’Parte de carte’’ incheiat  cu  Gradinita P.P. Nr. 1 ‘’Casuta Piticilor’’ Horezu, prescolarii insotiti de d-na educatoare Ioana Cozos si-au petrecut o zi la biblioteca alcatuind puzzle-uri si rasfoind carti pentru varsta lor.
          Elevii clasei a IV-a C de la Liceul ‘’C-tin Brancoveanu’’ Horezu, coordonati de d-na invatatoare Cristina Labau au participat la un concurs de ghicitori, acesta facand parte din cadrul parteneriatului educativ ‘’Cartea-prietena mea’’, incheiat cu aceasta clasa.

          Si, pentru ca elevii clasei a II-a de la Scoala Primara Romanii de Sus, coordonati de d-na invatatoare Elena Tanasie nu au posibilitatea sa se deplaseze la biblioteca, ‘’a venit’’ biblioteca la ei si astfel am desfasurat impreuna o serie de activitati creative si distractive si anume: am confectionat si colorat iepurasi din hartie si oua de Pasti si am vizionat filme de animatie.
                                 Bibliotecar, Aniela Badea













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu