luni, 14 martie 2016

Premiile programelor Banii pe net şi BaniIQ, oferite de Visa Europe şi Junior Achievement bibliotecarilor vâlceni




Dragi colegi bibliotecari din judetul Vâlcea,
Tocmai am fost informat oficial despre finalizarea etapei septembrie 2015 - ianuarie 2016 a programelor de e-commerce şi educaţie financiară Banii pe net şi BaniIQ.
La informaţiile de la legătura de mai sus aş mai adăuga că, din totalul de cca. 24.000 de persoane instruite în bibliotecile din România,  5.504 utilizatori (3.138 la "Banii pe net" si 2.366 la BaniIQ), cei mai numeroşi, au fost din judetul Vâlcea. Alte judeţe în care programul s-a bucurat de asemenea de succes sunt Dolj, Suceava, Mures, Neamt, Hunedoara, Dâmboviţa şi Ialomiţa.

În afară de aceasta, din cele 9 premii date la nivel naţional bibliotecarilor locali implicaţi în buna derulare a sesiunilor de instruire a publicului, 6 (şase) premii au fost acordate în Vâlcea, următorilor colegi bibliotecari:
Eliza Matei - Biblioteca Publică Locală Copăceni
Elena-Maria Ciobotea - Biblioteca Publică Locală Vlădeşti
Ioana Goran - Biblioteca Publică Locală Păuşeşti-Măglaşi
Cristina Prunel-Bărbulescu - Biblioteca Municipală Drăgăşani
Tincuţa Stoicănoiu - Biblioteca Publică Locală Scundu
Mihaela Silvia Măgureanu - Biblioteca Publică Locală Costeşti.

Urmează să fim informaţi şi cu privire la numele „cursanţilor” din România care au câştigat premiile pentru public - 5 premii a câte 500 lei plus marele premiu în valoare de 1500 euro.

Programele susţinute de Visa Europe şi Junior Achievement vor continua şi în 2016-2017, cu începere de la o dată pe care o vom anunţa.

Felicitări premia(n)ţilor şi tuturor celor care v-aţi implicat!

Valentin Smedescu,
 coordonator programe



in foto: Fiona Wilkinson, Chief Communications Officer, Visa Europe și Cătălin Crețu, Director regional pentru România, Croația, Malta și Slovenia al Visa Europe, în timpul conferinței pentru prezentarea rezultator anuale obținute de Visa Europe în anul fiscal 2015.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu